2009. november 17., kedd

Mostmárírokisvalamit...

Volt egy nagyon-nagyon különleges Wamp.Egész de.gugyultunk csak és próbáltam kitalálni,hogy mire akar engem ezzel a szinte nullás forgalommal tanítani az Isten.Du. 4-ig a vesztesek nyugalmával múlattuk az időt,aztán hirtelen fergeteges tömeg kerekedett körülöttem és 2 óra alatt eladtam az ékszereim felét.Ennyit még az életben nem adtam el 1 nap alatt!
Megbeszéltem a Vadjutkával,hogy decemberben ad nekem jótanácsokat az Etsy-vel kapcsolatban.
Erősen gondolkodom rajta már egy ideje,de időhiányra hivatkozva mindig halasztom. Januárban nem menekülök el előlem.
A Meska már olyan régen egy megoldatlan probléma nekem,mert egyre inkább zavar,hogy szinte semmit nem tudok feltölteni úgy,hogy le ne koppintana valaki legalább egy ötlettöredéket.Gátlástalanok az emberek azzal a szép lelkükkel.Nem futok több kört a téma körül,mert ezt a Panyi Zsuzsi már kirobbantotta egyszer,de meddőnek tűnt!Én Vele értek egyet.Nem tudom ki hogy van vele.

3 megjegyzés:

helen írta...

Nálam a blogon megjelent képeket is simán leutánozzák, aztán felrakják meskára :( A legrosszabb: a szöveget se írják át, a szófordulatok ugyanazok maradnak. Ennyire nem kreatív pár kreativitással foglalkozó emberke :( Annyira szomorú.

Egyébként ha nem lennél meskán, akkor még jobban lemásolnák az ötletediet.

Vigh Erika írta...

Tudod Helen,nekem az a példa jut eszembe,hogy egy építész megtervez egy házat,aztán egy másik leutánozza a tervrajzot.Szerinted az ötletgazda mit csinálna?Ezek a krónikus másolók mindig azzal jönnek,hogy örüljön az akit lemásoltak,mert tetszenek az ötletei és a munkái,ezzel el is ismerik.
Nem tudom egy építész mit szólna egy ilyen válaszhoz!
Én ebből élek és nem a pszichés és családi gondjaimat kompenzálom vele.
Vettem a bátorságot és élni próbálok abból,amihez tehetségem van.
Egyébként meg annyira nem vág ám földhöz ez a dolog,mert mindig lépéselőnyöm van!
És nagyon tetszik a blogod!

helen írta...

Nekem meg az ékszereid :)